GastroProfesor

ZákazníkGastroProfesor – NAJVÄČŠÍ GASTRONOMICKÝ PORTÁL PRE F&B PROFESIONÁLOV

GastroProfesor je váš nový zdroj informácií pre úspešné a efektívne riadenie vášho baru, reštaurácie alebo kaviarne. Objavte skrytý potenciál vášho podniku a vašich zamestnancov, naučte sa základy marketingu a managementu, sťahujte formuláre a manuály, hľadajte kontakty na nových dodávateľov. Portál vám denne prináša nové rady a tipy, ktoré zvýšia profit z vášho podnikania v gastronómii.

Aktuality z gastronomie                       Všechny aktuality

Ron de Jeremy XXXO: exkluzivní limitovaná edice rumu
10.11. 07:54

Do České a Slovenské republiky přichází limitovaná edice rumu Ron de Jeremy XXXO, vydaná v roce 2017, která odkrývá nové neobjevené obzory značky Ron de Jeremy a povznáší tento rum na novou úroveň. Rum XXXO je limitovanou edicí pro omezený počet vášnivých znalců, vyrobeno bylo pouze 3000 lahví a pro český a slovenský trh je uvolněno jen 90 kusů…více

Po 21 letech má ČR koktejlového mistra světa
10.11. 07:51

Se zlatou medailí a mistrem světa na palubě letadla se včera z Dánska vrátila výprava členů České barmanské asociace, kteří se zúčastnili kongresu a koktejlového mistrovství světa Mezinárodní barmanské asociace IBA v Kodani…více

Premier Group má novou PR agenturu i marketingového ředitele
10.11. 07:49

Společnost Premier Group si pro komunikaci vybrala agenturu Double-U PR, která má od září na starosti kompletní zajištění jejích PR aktivit. Na pozici marketingového ředitele Premier Group nastoupil v říjnu Filip Větrovský, který předtím pracoval jako global brand manager ve společnosti Jan Becher Pernod Ricard…více

Distillery Kleiner a Palírna U Zeleného stromu uzavřely partnerství
7.9. 11:29

Výrobce prémiových jednodruhových destilátů, Distillery Kleiner, a Palírna U Zeleného stromu, jedna z největších českých likérek, si dovolují oznámit, že uzavřeli obchodní partnerství. Aliance umožní Distillery Kleiner se plně soustředit na produkci luxusních pálenek a vývoj nových výjimečných produktů. „Zátěž“ v administrativě, logistice a dalších souvisejících činnostech převezme Palírna U Zeleného stromu, která zároveň podpoří vývoz destilátů Kleiner do zahraničí…více

Práce na největší investici v historii Pivovaru Svijany pokračují podle plánu
7.9. 11:17

Ve zkušebním provozu začne nová stáčírna piva do plechovek pracovat již v říjnu Celková investice překročí částku 100 milionů korun Na obsluhu poloautomatické linky s maximální roční kapacitou až sto milionů plechovek bude stačit pět zaměstnanců Pivovar stavbou reaguje na aktuální spotřebitelské trendy a připravuje se na zvyšování exportu …více

Svět gastronomie

Mýtus o viditelnosti

Philip Duff

Ano, ano, sport. To je ta prastará zábavná hra, pro zdraví a pro radost, že? Bejvávalo. Sport – a jeho Beckhamové a Tiger Woodsové – se už dávno stal něčím jiným. Tváří se jako sport, ale je hlavně skvělým obchodním artiklem…více

Koňak - Trendy, servis, mixologie

Koňak - Trendy, servis, mixolo

V očích mnoha lidí je koňak něčím luxusním a chuťově složitým. Tuhle svou pověst si díky své komplexnosti, jež odráží znalosti a zkušenosti jednotlivých výrobců předávané z generace na generaci, bezesporu zaslouží, nicméně byla by chyba ho vnímat jako něco nedostupného. Koňak může mít mnoho podob, takže určitě nehrozí, že by si mezi nimi někdo nedokázal najít tu svou. Nemluvě o množství inspirace, kterou dokáže vnést za barový pult i do kuchyně…více

Rum mixologicky

Rum sudy

U mixologie rumu je velkou výhodou šíře řady úžasných produktů. Je přímo skvělé, že každý rum je charakteristický a nezaměnitelný. To nám otvírá možnost zkoušet jednotlivé drinky s rumy z naprosto odlišných destinací a objevovat výjimečnosti, které použití konkrétního rumu přináší konkrétnímu koktejlu…více

Slivovica v bare 21. storočia

Švestka

Slivovica, námet tohto článku, vo mne osobne vyvoláva istý rozpor. Na jednej strane by som mal byť šťastný, že môžem písať o našom veľmi tradičnom, čisto domácom produkte. Dokonca sa domnievam, že slivovicu možno označiť za národný nápoj, špeciálne v Českej republike. Na druhej strane ale nie som úplne presvedčený o tom, že by slivovica dokázala zvíťaziť v ankete o najobľúbenejší destilát barového priemyslu. Predpokladám, že mnoho barmanov so mnou bude súhlasiť. …více

Průvodce pivními styly

Průvodce pivními styly Co dalo

Co dalo Německo pivu a pivo Německu? Především pestrou a bohatou téměř 3000 let starou historii, nejstarší soustavnou pivovarnickou legislativu a konečně bohatství pivních druhů a stylů, z nichž mnohé se rozšířily po celém světě…více