GastroProfesor

ZákazníkGastroProfesor – NAJVÄČŠÍ GASTRONOMICKÝ PORTÁL PRE F&B PROFESIONÁLOV

GastroProfesor je váš nový zdroj informácií pre úspešné a efektívne riadenie vášho baru, reštaurácie alebo kaviarne. Objavte skrytý potenciál vášho podniku a vašich zamestnancov, naučte sa základy marketingu a managementu, sťahujte formuláre a manuály, hľadajte kontakty na nových dodávateľov. Portál vám denne prináša nové rady a tipy, ktoré zvýšia profit z vášho podnikania v gastronómii.

Aktuality z gastronomie                       Všechny aktuality

Smíchovská náplavka 24.6 2017
26.5. 07:24

Nemusíte jezdit na cestu kolem světa, abyste mohli ochutnat vína ze všech koutů země. Stačí přijít 24.6.2017 na Smíchovskou náplavku…více

Vinařská skupina VINIFERA se představí na mezinárodním veletrhu Wine Prague 2017
26.5. 07:22

Nový design tradičních značek moravského vína Sovín a Augustiniánský sklep připravila Vinařská skupina VINIFERA s.r.o. Atraktivní grafické zpracování oblíbených vín v premiéře představí na mezinárodním veletrhu pro profesionály a odbornou veřejnost Wine Prague, který se bude konat ve dnech 29. – 31. 5. na výstavišti v Letňanech. VINIFERA se bude na známém veletrhu poprvé prezentovat jako skupina, která od ledna 2017 zastřešila tradiční výrobce a distributory vína - Vinařství NEOKLAS Šardice a.s., Vinařství Mutěnice, s.r.o. a společnost Víno Trade, spol. s.r.o.…více

Vinný svět v Londýně
20.5. 11:16

22.-24. května proběhne v Kensington Olympia v Londýně 37. ročník vinného festivalu London Wine Fair…více

Bulleit v novém
18.5. 12:11

Bulleit oficiálně zahájil provoz své nové palírny v Shelbyvillu, Kentucky. Otevření proběhlo při příležitosti 30. výročí od založení značky Bulleit…více

Pokusy v Bufallo Trace
18.5. 11:18

Bufallo Trace Distillery experimentuje se sudy vyrobenými z 300 let starého dřeva a zkouší v nich nechat uzrát svůj nový bourbon…více

Svět gastronomie

Vítězové Czech Bar Awards 2016

Barawards 2017

Do finále se v sedmi kategoriích probojovalo 31 podniků, vyhrát v každé z nich však mohl pouze jeden. O tom, který to bude, rozhodovala osmičlenná odborná porota na základě přísných hodnoticích kritérií. Nejlepšího barmana ze svého středu vybrali sami barmani. Slavnostní vyhlášení vítězů devátého ročníku Czech Bar Awards proběhlo 18. října 2016 v Novoměstské radnici na Karlově náměstí…více

Vánoční koktejl Christmas Sour

Jan Braniš

Jan Braniš (Bugsy's Bar), dlouholetý lektor Jan Becher Pernod Ricard Bar Academy, připravil speciální vánoční koktejl CHRISTMAS SOUR. Co si na koktejl připravit?…více

Slivovica v bare 21. storočia

Švestka

Slivovica, námet tohto článku, vo mne osobne vyvoláva istý rozpor. Na jednej strane by som mal byť šťastný, že môžem písať o našom veľmi tradičnom, čisto domácom produkte. Dokonca sa domnievam, že slivovicu možno označiť za národný nápoj, špeciálne v Českej republike. Na druhej strane ale nie som úplne presvedčený o tom, že by slivovica dokázala zvíťaziť v ankete o najobľúbenejší destilát barového priemyslu. Predpokladám, že mnoho barmanov so mnou bude súhlasiť. …více

Prague Bar Show 2016 je za námi, začněte se těšit na Prague Bar Show 2017!

Prague Bar Show logo 2016_NEG

Šestý ročník Prague Bar Show je již minulostí a my začínáme pomalu hledět vstříc ročníku sedmému. Přesto si neodpustíme ještě jedno malé ohlédnutí…více

Horké drinky - O pár stupňů výš

Horké drinky - O pár stupňů vý

K tomu, abyste zjistili, že je před námi ta studenější půlka roku, stačí jeden pohled z okna. K tomu, abyste zjistili, že se sami připravujete o jistý zisk, stačí jeden pohled do nápojového lístku. Konkrétně do kolonky teplé nápoje. Pokud se v ní od léta nic nezměnilo, je nejvyšší čas s tím něco udělat. Káva, čaj, v lepším případě ještě čokoláda. Jistě, to je základ, který má v sortimentu každý. Ale výběr teplých nápojů, které budou hosty vašeho podniku během příštích měsíců zahřívat nejen u srdce, by mohl být mnohem bohatší.A pak byste mohli být bohatší i vy!…více