Archiv aktualit 2016

BLEND 42 VODKA AIR LIME´N´MINT
12.4.2016 07:23

O energii živlů je veliký zájem. Přesněji o prodej BLEND 42 VODEK, nabízených pod reklamním sloganem „Uvolni energii živlů“. A tak se akciová společnost GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries, druhý největší výrobce lihovin v České republice, rozhodla ke stávajícím dvěma živlům vodě (BLEND 42 VODKA) a ohni (BLEND 42 VODKA FIRE s příchutí grapefruitu a chilli papriček) přijít na trh s novinkou BLEND 42 VODKA AIR LIME´N´MINT reprezentující třetí živel vzduch…více

Jiří Boček, ředitel pivovaru Budějovický Budvar, získal Výroční cenu České a moravské pivovarnické akademie za rok 2015
12.4.2016 06:05

Česká a moravská pivovarnická akademie vyhlásila včera Výroční ceny za rok 2015 celkem v 17 kategoriích. V kategorii pivovarů s ročním výstavem nad 500 000 hektolitrů získal ocenění Ing. Jiří Boček, ředitel pivovaru Budějovický Budvar, n. p. …více

Chivas Masters - O postup do finále soutěží 31 barů
11.4.2016 07:50

První krok k získání titulu Chivas Master mají letos ty nejlepší české bary, které navštívil Chivas mystery shopping team, za sebou. Do kvalifikace postoupilo 31 barů z celé republiky…více

BECHEROVKA ORIGINAL ZÍSKALA ZLATOU MEDAILI NA MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽI V SAN FRANCISCU
8.4.2016 09:48

Tradiční český bylinný likér slaví další úspěch v zahraničí. Porota nezávislých degustátorů mezinárodní soutěže San Francisco World Spirits Competition ocenila Becherovku Original zlatou medailí v kategorii bylinných likérů…více

Inovativní způsob přípravy kávy - Cold Brew v jarní nabídce kaváren Starbucks®
7.4.2016 08:08

Servírování studené kávy se v poslední době stalo nesmírně populárním. Milovníci tzv. cold brew si cení obzvlášť plné chuti, které je docíleno speciálním procesem přípravy. Vyzkoušíte to také? Stačí navštívit Starbucks, který cold brew uvádí jako jednu ze svých jarních novinek…více

Tomáš Hladík pokořil český rekord v otevírání ústřic a obhájil titul šampiona
4.4.2016 09:45

Tomáš Hladík z Hospůdky u Gurmána na Jihlavsku zvítězil na 15. ročníku MAKRO Mistrovství České republiky v otevírání ústřic. Zlatý pohár si z této soutěže odnesl již po třetí. Třicet ústřic typu Belon otevřel v čase 4 minuty 30 sekund, a tím pokořil svůj vlastní dva roky starý český rekord…více

Mapa chutí kávy Starbucks® - Svět kávy Starbucks®
29.3.2016 17:21

Kávový pás je část světa, která je všem milovníkům kávy dobře známá. Oblasti mezi obratníkem Raka a Kozoroha jsou považovány za unikátní zdroj kávových zrn nejvyšší kvality. Chuť, aroma a plnost chuti kávy ovlivňují především právě geografické podmínky…více

Staropramen COOL přivítá jaro novým nealkoholickým pivním mixem
22.3.2016 14:45

S příchodem jara společnost Pivovary Staropramen rozšiřuje nabídku pivních mixů. Na trhu se poprvé objeví nealkoholická verze nápoje Staropramen Cool Grep, která vznikla smícháním nealkoholického piva a grepové šťávy. Staropramen Cool Nealko Grep je reakcí na stále rostoucí oblibu tohoto nápoje a novinka si klade za cíl oslovit ještě širší skupinu konzumentů, než se to doposud podařilo její starší sestře s obsahem alkoholu…více

Flor de Caña uvádí světový unikát: sedmiletý bílý rum Blanco Reserva
16.3.2016 10:14

Nikaragujský výrobce rumu Flor de Caña rozšířil své portfolio o netradiční bílý rum Blanco Reserva, který zraje sedm let v sudech z bílého dubu…více

Masné krámy nabídnou kachnu na devět způsobů
16.3.2016 10:12

Šéfkuchař restaurace Masné krámy nabídne hostům další várku dobrot. Tematická gastronomická akce s názvem „Kachní speciality“ bude zahrnovat celkem devět pokrmů z kachního masa. Lidé se budou moci přesvědčit, že kromě všeobecně oblíbené pečínky s knedlíkem a zelím se kachna dá připravit i na mnoho dalších způsobů. Kachny výhradně z českých chovů dodají Rybářství Nové hrady s r.o. a Vodňanská drůbež a.s.…více

Vzácný koňak Martell Premier Voyage byl vydražen pro dobrou věc
15.3.2016 08:15

Do České republiky vloni na podzim dorazily dvě láhve ultraprémiového koňaku Martell Premier Voyage…více

Po 200 dnech nastal čas ochutnat sezónní speciál BUD B:STRONG z čerstvého chmele
15.3.2016 08:11

Od 15. března začnou vybrané restaurace v České republice a v dalších šesti zemích čepovat sezónní speciál BUD B:STRONG z čerstvého chmele. Tato limitovaná edice byla uvařena 26. srpna 2015. Chmelení proběhlo ručním přidáním čerstvých hlávek Žateckého poloraného červeňáku z chmelnice „U Splavu“ v katastru obce Blšany. BUD B:STRONG je unikátní produkt se stupňovitostí 16 a obsahem alkoholu 7,5% obj. Má výraznější chmelové aroma, vyšší hořkost a jemnou příchuť kvasnic…více

Dej hlas svému oblíbenému food blogu!
15.3.2016 08:08

Hlasuj pro ten nejlepší český FOOD BLOG ROKU: …více

KFC představuje v České republice nový koncept restaurací
7.3.2016 16:09

Jedna z prvních a nejnavštěvovanějších restaurací KFC na I. P. Pavlova prošla kompletní rekonstrukcí a 4. března 2016 se znovu otevírá pro zákazníky…více

Velikonoční brunch v restauraci CottoCrudo hotelu Four Seasons Prague
7.3.2016 16:06

Na Velikonoční neděli ožije restaurace CottoCrudo rodinnou zábavou tradiční velikonoční veselí oživí restauraci CottoCrudo hotelu Four Seasons Prague v neděli 27. března…více

Starbucks: březen ve znamení macchiata
7.3.2016 16:04

Macchiato v italštině znamená kávu „zašpiněnou“ mlékem, které zjemní espresso, aniž by jeho chuti dominovalo. Je to kombinace, jež inspiruje baristy k vytváření unikátních a mnohovrstevnatých kompozic. Tímto způsobem – a také z touhy po jaru – byly vytvořeny i dvě nové příchutě Vanilla Bean a Honey Blossom Macchiato, které již teď můžete ve Starbucks ochutnat…více

Bohemia Honey – S chutí do medu
29.2.2016 15:10

Nejen během chladného předjaří či na jaře potěší a zahřeje jemný likér vytvořený spojením dvou zcela přírodních složek - tradiční tříleté slivovice a lipového medu…více

Hledá se nový Chivas Master! Vaše šance přichází právě teď
23.2.2016 17:55

Jedna z nejprestižnějších světových barmanských soutěží se vrací na scénu. Napínavá cesta za titulem Chivas Master vyvrcholí tentokrát v Shanghaji, ale začíná tam jako vždy – v lokálních barech. Štěstí přeje připraveným, tak pozor na nečekanou návštěvu…více

Šéfkuchař Leonardo Di Clemente představuje nové menu v CottoCrudo
17.2.2016 15:37

Italský rodák s bohatými zkušenostmi z různých koutů světa vytvořil nové speciality v restauraci CottoCrudo…více

Veletrh vína a destilátů Vinitaly oslaví letos padesát let
17.2.2016 15:20

Jeden z nejvýznamnějších vinařských veletrhů se bude letos konat od 10. do 13. dubna…více



2017
| 1 | 2 | další >>

2016
<< předchozí | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | další >>

2015
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | další >>

2014
| 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 10 | ... | 12 | další >>

2013
| 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 10 | ... | 20 | ... | 22 | další >>

2012
| 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 10 | ... | 20 | ... | 22 | další >>

2011
| 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 10 | ... | 20 | ... | 27 | další >>

2010
| 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 10 | ... | 20 | ... | 30 | ... | 36 | další >>

2009
| 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 10 | ... | 20 | ... | 30 | ... | 32 | další >>

2008
| 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 10 | ... | 20 | ... | 30 | ... | 40 | ... | 42 | další >>

2007
| 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 10 | ... | 20 | další >>

2006

2005

2004

2003

2002

2001

2000