Maso

Průvodce nakupování masa


Maso je potravina podléhající rychlé zkáze. Při nákupu masa si musíme dávat pozor na to, zda bylo maso před uskladněním v našem podniku vhodně uskladněno i u výrobce či prodejce
Ovoce

Průvodce nakupování ovoce


Dnes ve věku skleníků a hydroponie se chuť ovoce zdá být na hlavu poražena a většina lidí nakupuje to, co dobře vypadá... I proto vám GastroProfesor doporučuje poznat vašeho dodavatele ovoce, protože jen on vám může říct, kdy a jak nakoupit nejen krásné, ale i chutné ovoce...
Zelenina

Průvodce nakupování zeleniny


V dnešní době se sortiment dostupné zeleniny stále rozšiřuje, a to nejen v sezoně sklizně, ale v průběhu celého roku. Výběr a nákup zeleniny tak může být složitější i proto, že na všechny druhy zeleniny třeba ještě nejsme úplně zvyklí a obeznámení s nimi. Nikdy však neuděláme chybu, když se budeme řídit základními pravidly.
Ryby

Vše o rybách


Čerstvou, nebo zamraženou? Vzhledem k naší geologické poloze je pro nás nákup některých, hlavně mořských druhů ryb v čerstvém stavu takřka nadlidským výkonem. GastroProfesor vám přináší podrobnější pohled do světa ryb...
Bylinky

Vše o bylinkách


Čerstvé, ale i sušené bylinky v poslední době zažívají doslova obrození, proto vám GastroProfesor přináší pohled do světa bylinek...
Dodavatel

Ostatní


Vše co potřebujete vědět o potravinách...