mojito

Mixologie


Namíchat kvalitní nápoj je otázkou techniky, doržování technologických postupů a používání kvalitních surovin. To vše vám zde GastroProfesor přináší, včetně instruktážních videí.
lahve

Destiláty


"Dnešní výrobci destilátů jsou dosud alchymisté, vezmou základní materiál jako obilí a přemění ho ve skvělou, zářící sklenku whisky"
pinot

Víno


GastroProfesor vám zde umožní vstoupit do světa vína, nápoje, který je starý jako lidstvo samo...
pivni sklenice

Pivo


České pivo má mnohasetletou historii a tradice její výroby se dědí z generace na generaci. Speciálně v gastronomii je potřeba o pivo důsledně pečovat...
latte zena th

Káva


O kávě a jejích "zázračných bobulích" si mohamedáni vypravují různé báje. Káva jako denní dávka energie, emocí, nekončících chutí a aroma již od konce 15. století ...
Caj - salek

Čaj


„Čaj je umělecké dílo a potřebuje uměleckých rukou, aby se projevily jeho nejvznešenější kvality“. Kakuzo Okakura
minearlka

Nealko


Tekutina určená k pití, aneb nealkoholické nápoje...
pivo - vycepni

Provoz baru


Potřebujete efektivně zvládnout vedení vašeho podniku ? GastroProfesor vám přináší několik rad a tipů...
imac

Stahujte


Stahujte nejpopulárnější soubory rubriky Nápoje a bar...
otaznik

Testy


GastroProfesor vám přináší testy...